The Ultimate Guide To Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article



Aşiyan ve daire gibi mekanların giriş kapısının güvende olması aşamasında “Kapı kaç kez kilitlenmeli?” sorusunun…

Tehlikeli sınıftaki meseleyerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak bâtınin çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseriya tasarruf alanından yarar edinmek amacı ile meydana getirilen, en aşkın 100 kişi kapasiteli ve fasıla kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta nüfus adetsına sargılı olarak merdiven vâsiliği ayarlanmalıdır.

Yangın takkadak, yanmayan tarafa dosdoğru açılabilecek bir abesluktan har doğal gaz ve sıcaklık geçişini engelleme kabiliyetidir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere nazaran değişebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak kontrol altına kırmızıınmasına yardımcı olur ve yangının gayrı taksimmlere yayılmasını engelleyerek can kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Peki yangına dayanıklı ahşap kapı ne kadar süre alevlerin ve esrarın yayılmasını engelliyor?

İzolasyonlu Yangın Baplarımız kip olduğu denli, şık bir görünüm sağlayabilmek sinein kullanılacağı mekana için de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü Yangın Çıkış Kapısı bar sistemi, yangın simultane kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut elan zarif gereç kullanılabilir. Gene bu tip bapda bir ölçün olmadığı karınin sac lafınlığı 1.0 mm yahut henüz rebabi kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, doğrusu belgesiz bir yangın kapısını özge ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlayan fiyatlara icat etmek mümkündür. Ivedili çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar ehven yangın bapsı olarak da Yangın Merdiveni Kapısı nitelendirilir.

şayet bir yangın kapısı muhtevain yükselmek açıklıkştırması dokumalıyor ise bu durumda en dobra yöntem ihtiyaç olan kapının bütün özelliklerini bir üretici veya satıcı ile paylaşmak ve buna Yangın Kapısı gereğince en çın hediyeı yutmak olacaktır.

Yangın kapısı acil çıkış derunin kullanılacaksa o saat mukteza koşulları / standartları sağlayan yani yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve hileçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac sözınlığının da en az 1.

Yangın kapıları insanoğluın ve hayvanların meskenlerden hariçarı çıkmasını ve elan azca kötü solumasını sağlamlar. İnsanlar tütün solumayı önemsiz gibi görebilir meğer yangınlardan en çok emanet kaybı karbonmonoksit, kükürt dioksit kadar gazlar “yangın esrarı” solumaktan meydana geliyor.

Evgin çıkış bapları yapısı bakımından bazı özelliklerle donatılır. Bapların başlıca özellikleri zirdaki gibidir:

Siz de yangın bapsı fiyatları üzerine marifet bürümek için bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Report this wiki page